POJOAQUE NMCX SERIES #10

Date: November 9th 2014

Time: 8:30am-1:40pm

Location: Pojoaque Pueblo

Address: 101 Lighting Loop, Santa Fe NM 87506

Directions: 125 exit 282a,282b, US84 North 18 miles, turn East to Cities of Gold Casino,

North on Camino Del Rincon - follow signs

Cost: Jnrs 18 & under free, collegiate \$15, adults \$30 - same day \$10 late fee will be

applied to ALL except for "road runner" race

AWARDS & PRIZES

Junior race 1st 2nd 3rd medals, all other races have 1st 2nd 3rd - prizes, gift cards, flowers

REGISTRATION

Online Registration: Adults \$30, 18yrs under free

Online Registration link http://www.usacycling.org/register/2014-3510 registration

closes Friday 9th, 2014 10pm

Same Day Registration: Adults \$40, 18yrs and under \$10, Roadrunner free, same

day Registration opens at 8:30am

One Day License: One-day Beginner Licenses are for beginners and riders that have never held a USAC annual license with a category higher than category 5 men, or category 4 women. Cost \$15

SCHEDULE OF EVENTS

8:30am COURSE OPEN (30mins)

9:00am - 9:30 Jnrs 9-10, 11-12, 13-14, 15-16 (20-30mins)

9:45am - 10:25, 60+,50+ & 40+Men Cat 3/4 only SSM (40mins)

10:40am - 11:10, Cat 4/5 Men (30 mins)

11:15 am COURSE OPEN (20 mins)

11:30am Road Runners 3-9yrs (1 shortened lap)

11:45am - 12:45 Open Men (1hr)

1:00pm - 1:40 Women 1/2/3, Women 4, SSW, 50+W (40 mins),

For more information visit www.newmexicocyclocross.com

T. 505 604 2177 Email: Antonia@dashforlife.org

