2015 NEW MEXICO CYCLOCROSS

INFORMATION

Date: November 1st, 2015 Location: Glorieta Camps Directions: I-25 N, EXIT 299, LEFT on State Rd 50

REGISTRATION

Online Registration - Adults \$30, 15-18yrs \$10, 9-14yrs \$5, 6-8yrs free Online Registration Link -Online Registration closes Friday October 30th, 2015 Same day registration opens at _______ at the venue Same Day Registration - Adults \$40, 15-18yrs \$15, 9-14yrs \$10, 6-8yrs free One Day License - If you do not have a current USAC license, you must purchase a one day license for \$15. One-day Beginner Licenses are for beginners and riders that have never held a USAC annual license with a category 5 men road, track, or cyclo-cross or category women road,

SCHEDULE OF EVENTS

8:15am-9:00am Course Open (45min) 9:00am-9:40am SSM, 60+M, 50+M, 40+M (40 min) 10:00am-10:40am Womens Pro1/2/3, W4, SSW, 50+W (40 min) 11:00-11:10am Road Runners (10min) 11:30am-12:00pm Junior Men & Women 9-10, 11-12, 13-14, 15-16 (30 min) 12:30pm-1:30pm Open Men Cat 1/2 & Cat 3 (60 min)

AWARDS AND PRIZES

Pro 1/2/3 Men & Women Cash Prize Prizes for top 3 of all other categories Slow Dash- Bragging rights



QUESTIONS? CALL 505-440-2629 or EMAIL mizzfair@yahoo.com

