## Echelon Racing Sunnyslope Classic CX Race October 15, 2022

**Part of the New Mexico Cyclocross Series** 





## Location:

Sunnyslope Street, Albuquerque, NM

**Directions:** From I-25, exit west onto Rio Bravo Blvd., turn South on 2nd street, turn west on Sunnyslope St. Follow Sunnyslope St. (road will turn left) to parking area.

## Registration:

Online

Adults: \$40 per day

Additional Race per Day: Free

Juniors: \$10 per day

USAC License Required (one day license available) www.BikeReg.com/echelon-pumpkin-cyclocross

Race-Day Registration:

Additional \$20 Late Fee

Registration closes 30 minute prior to race start

## Race Day Details:

Race 1: 9:00 – 9:30 (30 minutes)

Men 4/5

Race 2: 9:50-10:20 (30 minutes)

Master Women 40+/50+/60+, Women 4/5, Women SS Men Juniors 9/10, 11/12, 13/14, 15/16, 17/18 Women Juniors 9/10, 11/12, 13/14, 15/16, 17/18

Open Course 10:20 - 10:50 (30 minutes)

Race 3: 10:55 – 11:55 (60 minutes)

Men Open 1/2/3/4

Race 4: 12:10 - 12:55 (45 minutes)

Women Open 1/2/3/4

Master Men 40+/50+/60+, Men SS



